MENU
ETEN & DRINKEN
SUGGESTIES
26/08 — 30/08
LUNCH
Spinaziepannenkoeken met champignons, Pas de Rouge en slaatje [V]
Quiche met bimi en cheddar [V]
Wortel gember soep [VE]
HUISGEMAAKT ZOET
Tiramisu
Carrot cake
MOCKTAIL VAN DE WEEK
Bloedsinaasappel vlierbloesem tonic
SUNDAY OEUF DAY
Zondag tot 14u
HARTIG
eggs benedict met zalm of spek en slaatje 17
briochetoast met zalm of spek,
2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje
eggs florentine en slaatje 15
briochetoast met spinazie,
2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje
kokotte deluxe met garnaaltjes 10
2 gepocheerde eieren met hollandaisesaus,
garnaaltjes en soldaatjes
zacht gekookte eitje met soldaatjes (met spek +€3) 4
ZOET
yoghurt met granola en vers fruit 4,5
hartenwafeltjes 5
kaneelrol 3,5
croissant of chocoladecroissant 3
poffertjes 4
*glutenvrij en lactosevrij op aanvraag
Take away
BRUINE BOTERHAM MET BELEG & SLA
Kaas 4
Hesp 4
Kaas & hesp 5
Zalm roomkaas 5
Brie honing nootjes 5
SOEP VAN DE DAG MET BROOD EN BOTER
0,5 liter 4,5
1 liter 8
SPAGHETTI
Cannelle 12
Cannelle met balletjes 14
QUICHE
Quiche 8
Quiche met slaatje 10