MENU

ETEN & DRINKEN

Suggesties

29|04 — 03|05

LUNCH

Salade burrata [V] (+Parmaham €3) 18

Zonnige quiche met paprika, courgette, tomaat, rode ui en feta [V] 14

Tomaat-basilicumsoep [VE] 6

HUISGEMAAKT ZOET

Carrot Cake 4,5

Coupe Aardbei 4,5

Chocomousse 4,5

SHAKE VAN DE WEEK

Bananenmilkshake 4


SUNDAY OEUF DAY

Zondag tot 14u

HARTIG

eggs benedict met zalm of spek en slaatje 17

briochetoast met zalm of spek,
2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje
eggs florentine en slaatje 15

briochetoast met spinazie,
2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje
kokotte deluxe met garnaaltjes 10

2 gepocheerde eieren met hollandaisesaus,
garnaaltjes en soldaatjes
zacht gekookte eitje met soldaatjes (met spek +€3) 4

ZOET

yoghurt met granola en vers fruit 4,5

hartenwafeltjes 5

kaneelrol 3,5

croissant of chocoladecroissant 3

poffertjes 4

*glutenvrij en lactosevrij op aanvraag

Take away

BRUINE BOTERHAM MET BELEG & SLA

Kaas 4
Hesp 4
Kaas & hesp 5
Zalm roomkaas 5
Brie honing nootjes 5

SOEP VAN DE DAG MET BROOD EN BOTER
0,5 liter 4,5
1 liter 8

SPAGHETTI
Cannelle 12
Cannelle met balletjes 14

QUICHE
Quiche 8
Quiche met slaatje 10