MENU

ETEN & DRINKEN

SUGGESTIES

26/08 — 30/08

LUNCH

Spinaziepannenkoeken met champignons, Pas de Rouge en slaatje [V]

Quiche met bimi en cheddar [V]

Wortel gember soep [VE]

HUISGEMAAKT ZOET

Tiramisu

Carrot cake

MOCKTAIL VAN DE WEEK

Bloedsinaasappel vlierbloesem tonic

SUNDAY OEUF DAY

Zondag tot 14u

HARTIG

eggs benedict met zalm of spek en slaatje 17

briochetoast met zalm of spek,
2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje
eggs florentine en slaatje 15

briochetoast met spinazie,
2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje
kokotte deluxe met garnaaltjes 10

2 gepocheerde eieren met hollandaisesaus,
garnaaltjes en soldaatjes
zacht gekookte eitje met soldaatjes (met spek +€3) 4

ZOET

yoghurt met granola en vers fruit 4,5

hartenwafeltjes 5

kaneelrol 3,5

croissant of chocoladecroissant 3

poffertjes 4

*glutenvrij en lactosevrij op aanvraag

Take away

BRUINE BOTERHAM MET BELEG & SLA

Kaas 4
Hesp 4
Kaas & hesp 5
Zalm roomkaas 5
Brie honing nootjes 5

SOEP VAN DE DAG MET BROOD EN BOTER
0,5 liter 4,5
1 liter 8

SPAGHETTI
Cannelle 12
Cannelle met balletjes 14

QUICHE
Quiche 8
Quiche met slaatje 10