MENU

ETEN & DRINKEN

SUGGESTIES

07/10 - 10/10

LUNCH

Bami Goreng met spiegelei [V]

Quiche Lorraine, met prei en spek

Tomatensoep [VE]

HUISGEMAAKT ZOET

Brownie

Carrot cake

Rijstpap

FRIS VAN DE WEEK

Kombucha met gember en limoen

Bekijk de volledige menukaart

OEUF ‘T IS WEEKEND

Zaterdag & zondag brunch tot 14u30

HARTIG

Eggs benedict 18
briochetoast met zalm of spek, 2 gepocheerde eitjes,
  hollandaisesaus en slaatje

Eggs florentine [V]17
briochetoast met spinazie, 
  2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje 

Ei ontbijt 14 
roerei of spiegelei met brood, boter en slaatje (met spek €3) 

Klein ontbijt 12
vers fruitsapje, koffiekoek naar keuze, brood, confituur, choco,
  kaas en hesp 

Zuurdesemtoast met zalm, avocado en slaatje 17    
(met gepocheerde eieren + €4)

Kokotte deluxe met garnaaltjes 10
2 gepocheerde eieren met
  hollandaisesaus, garnaaltjes en soldaatjes 

Zacht gekookt eitje met soldaatjes 4
  (met spek €3)     

huisgemaakte quiche met slaatje 14 

Croque met slaatje 14 
 kaas en hesp, kaas [V], vegan kaas [VE] 
(2 spiegeleitjes + €3)

ZOET

Huisgemaakte havermelkpannenkoeken
met vers fruit 14

Yoghurt met granola en vers fruit 5 

Hartenwafeltjes 5 

Zelfgemaakte kaneelrol 3,5 

Croissant 3

Chocolade croissant 3 

Poffertjes 4 

zelfgemaakte taarten in de taarten frigo 4,5

*glutenvrij en lactosevrij op aanvraag

Take away

BRUINE BOTERHAM MET BELEG & SLA

Kaas 4
Hesp 4
Kaas & hesp 5
Zalm roomkaas 5
Brie honing nootjes 5

SOEP VAN DE DAG MET BROOD EN BOTER
0,5 liter 4,5
1 liter 8

SPAGHETTI
Cannelle 12
Cannelle met balletjes 14

QUICHE
Quiche 8
Quiche met slaatje 10