MENU
ETEN & DRINKEN
Suggesties
29|04 — 03|05
LUNCH
Salade burrata [V] (+Parmaham €3) 18
Zonnige quiche met paprika, courgette, tomaat, rode ui en feta [V] 14
Tomaat-basilicumsoep [VE] 6
HUISGEMAAKT ZOET
Carrot Cake 4,5
Coupe Aardbei 4,5
Chocomousse 4,5
SHAKE VAN DE WEEK
Bananenmilkshake 4
SUNDAY OEUF DAY
Zondag tot 14u
HARTIG
eggs benedict met zalm of spek en slaatje 17
briochetoast met zalm of spek,
2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje
eggs florentine en slaatje 15
briochetoast met spinazie,
2 gepocheerde eitjes, hollandaisesaus en slaatje
kokotte deluxe met garnaaltjes 10
2 gepocheerde eieren met hollandaisesaus,
garnaaltjes en soldaatjes
zacht gekookte eitje met soldaatjes (met spek +€3) 4
ZOET
yoghurt met granola en vers fruit 4,5
hartenwafeltjes 5
kaneelrol 3,5
croissant of chocoladecroissant 3
poffertjes 4
*glutenvrij en lactosevrij op aanvraag
Take away
BRUINE BOTERHAM MET BELEG & SLA
Kaas 4
Hesp 4
Kaas & hesp 5
Zalm roomkaas 5
Brie honing nootjes 5
SOEP VAN DE DAG MET BROOD EN BOTER
0,5 liter 4,5
1 liter 8
SPAGHETTI
Cannelle 12
Cannelle met balletjes 14
QUICHE
Quiche 8
Quiche met slaatje 10